Набір освітлення T-LED на профілі Т-24 1200мм 30Вт

1 350,00 грн

 T-LED на профілі Т-24 1200мм. 30Вт (1 елемент) 

Кількість

Інноваційні світлодіодні світильники KRAFT LED були створені спеціально для підвісних стель. Однією з особливостей світильників KRAFT LED є те, що їх можна використовувати для будь-яких типів підвісних стель, а також для модернізації системи освітлення у вже експлуатованих приміщеннях.

ОСНОВНІ ПЕРЕВАГИ KRAFT LED

1. Не потребують окремих підвісів. Як правило, при масі світильника більше 250 г, для нього потрібен окремий підвіс. Світлодіодний профіль KRAFT LED встановлюється на підвісну стелю без використання додаткових комплектуючих.

2. Можливість установки світильників в будь-якому місці стелі.

3. Простота монтажу. Світлодіодний профіль KRAFT Т-LED встановлюється так само, як і стандартний Т-профіль. Світильники KRAFT G-LED легко монтуються на грильято і рейку. А світильники KRAFT K-LED можна встановити навіть без кріплення до стельової конструкції.

4. Не вимагають обслуговування. Термін служби до 50 000 годин. Параметри світильників розраховані таким чином, щоб LED-елементи не перегрівалися. При цьому напрямні стельової конструкції виступають в якості радіатора, розсіюючи тепло в застельовий простір.

5. Не порушують акустику стельових систем. Найчастіше в класичних підвісних стелях застосовуються акустичні мінеральні плити (наприклад OWA), які призначені для погашення шумів. Установка растрових світильників в такі стелі порушує акустичний ефект від застосування плит. Система освітлення KRAFT LED монтується безпосередньо на Т-профіль і не порушує акустику стелі.

6. Безпека. Світильники KRAFT LED не містять ртуть і не випромінюють ультрафіолет.

7. Гарантія 3 роки.

Світильники KRAFT G-Led також випускаються шириною 15 мм (прямокутний розсіювач) або 24 мм (напівкруглий розсіювач). Кріпляться вони безпосередньо на рейку або профілі грильято за допомогою посиленого двостороннього скотча. Слід враховувати, що перед кріпленням необхідно просвердлити отвори для виведення проводів.

Поки що немає жодного відгуку, будьте першими, хто поставить оцінку.

Залиште відгук

Зображення:
Перетягніть сюди зображення або натисніть, щоб завантажити.