• Відгуки (42)
Олексій Олексій , Рівне 10.12.2020
Шукав для себе вхідні двері, звернувся в Радоніт, підібрали варіант вхідних дверей, порекомендували монтажників. Компетентний менеджер, адекватна ціна, хороша якість. Рекомендую!
Вікторія Вікторія , Здолбунів 09.12.2020
Співпрацюю з компанією "Радоніт" вже не перший рік, дуже задоволена! Завжди швидко та якісно виконані замовлення, професійний підхід до роботи, продукція на будь-який смак та гаманець.
Паша Паша , М.ДУБРОВИЦЯ 08.12.2020 Вікна від Паши
З Радоніт М.Рівне працюю багато років, молодці завжди можуть знайти компроміс, особлива подяка менеджер Федорчук Вікторія, відповідальнішої людини незустрічав. Радоніт М.Рівне рекомендую!!!
Олександр Олександр , Сарни 08.12.2020 маг.Алютех
Постійно замовляємо підвіконня сітки водозливо ми задоволенні співпрацею з Радонітом.Чотко працюють менеджери в любий час нададуть інформацію і з доставкою нема проблем все супер.
Андрій Андрій , Рівне 01.12.2020
Довго шукав, вибирав міжкімнатні двері. Хотів, щось особливе, не таке як у всіх. Ще мав проблеми з нестандартним розміром проєму.Звернувся у компанію "Радоніт" і знайшов, що до душі. Дякую менеджеру за терпіння і допомогу у виборі. Двері дійсно круті,просто нереальні)) висоту можна замовити до 2700, ширини теж є нестандартні. Двері стали окрасою мого будинку. Всім подобається)) Рекомендую!!!
Олег Олег , Здолбунів 12.11.2020
Підвіконня в наявності, великий вибір. Своє замовлення забрав за 10 хв.
Швидко та професійно. ДЯКУЮ
Антон Антон , Рівне 09.11.2020
Шукали водостічну систему, звернулись на Радоніт. Нам порахували три варіанти, вибрали Rainway. Рекомендую всім, замовлення доставили швидко, якість хороша.
Микола Микола , Рівне 06.11.2020
Шукали вхідні та міжкімнатні двері. Довго не могли визначитись з виробником, все ж замовили на Радоніті. Співвідношення ціна - якість на рівні. Дякуємо за консультацію та швидке та якісне виконання замовлення.
Катя Катя , Рівне 06.11.2020
Купували рулонні штори, менеджер надав професійну консультаціюзамовлення виконали швидко та якісно.
Віктор Віктор , Бучач 27.10.2020
Замовляла підвіконник, приємні ціни, широкий асортимент, менеджера - майстри своєї справи! Асортимент товарів на Радоніті просто величезний за доступними цінами! Є доставка як по місту, так і на райони! Рекомендую!
Олена Олена , Тернопіль 27.10.2020
Замовляла москітні сітки та рулонні штори, все хорошої якості. Менеджер Мар'яна дуже привітна, допомогла у виборі шторок. Одна сітка була замала, та Мар'яна швидко вирішила цю проблемку і замінила її, за що дуже дякую. Буду замовляти ще.
Ігор Ігор , Зборів 24.10.2020
Брав додому відливи, зробили швидко та акуратно. Проконсультували по металу на дах. Буду замовляти.
Оля Оля , Бучач 24.10.2020
Замовляла шторки до будинку. Задоволена дуже. Менеджер Мар'яна дуже привітна. Розповіла, як правильно заміряти, як доглядати за ними. Чоловік встановив самостійно ( на ютубі є відео, як монтувати). Задоволена сама, тому і Вам рекомендую. До речі, антимоскітні сітки теж тут замовляла.
Орися Орися , Віктор 21.10.2020
Замовляла підвіконник, приємні ціни, широкий асортимент, менеджера - майстри своєї справи! Асортимент товарів на Радоніті просто величезний за доступними цінами! Є доставка як по місту, так і на райони! Рекомендую!
Петро Петро , Тернопіль 20.10.2020
Замовляв рулонні шторки день і ніч, вибір тканин дуже великий. Заміри і монтаж робив сам по інструкції. Шторки зробили швидко! Рекомендую.
Оксана Семенюк Оксана Семенюк , Кременець 13.10.2020
замовляла підвіконники, але вони пожовтіли. я подзвонила в фірму, там менеджер дуже швидко відреагувала і поміняли мені підвіконники. менеджер привітна і професійна. рекомендую цю фірму.
Наталія Наталія , Бучач 16.09.2020
Замовляла стелю Армстронг,все підрахували,порадили кращі варіанти,а ще як бонус безкоштовну доставку.Рекомендую.
Богдан Богдан , Тернопіль 27.07.2020
Відмінний асортимент і ввічливе обслуговування. Все сподобалося. Тут можна знайти все що потрібно. Мабуть, один з кращих магазинів в Тернополі по виборі підвіконня.
Андрій Андрій , Івано-Франківськ 25.06.2020
Замовляв м'які вікна щоб закрити альтанку. Зробили дуже швидко і якісно. Змонтували все добре, я задоволений. Ціна також адекватна порівняно з іншими фірмами. Рекомендую фірму Радоніт!
Volga Volga , Тернопіль 05.05.2020
У фірми “Радоніт” замовляли шторки “день-ніч”. Залишились дуже задоволенні роботою менеджера та швидкістю виконання роботи. Згодом зробили замовлення москіток- і також не пошкодували, що до них звернулись. Швидко, якісно та відповідально.
Мали нагоду поспілкуватись із директором- наша конструктивна розмова залишила лише позитивні емоції.
Рекомендуємо до співпраці!!!

Дякуємо! Ваш відгук надіслано.
Додати відгук
Дозволені формати: *.jpg; *.jpeg; *.png; *.gif.
Дозволені формати: *.jpg; *.jpeg; *.png; *.gif.
Captcha