• Відгуки (37)
Олег Олег , Здолбунів 12.11.2020
Підвіконня в наявності, великий вибір. Своє замовлення забрав за 10 хв.
Швидко та професійно. ДЯКУЮ
Антон Антон , Рівне 09.11.2020
Шукали водостічну систему, звернулись на Радоніт. Нам порахували три варіанти, вибрали Rainway. Рекомендую всім, замовлення доставили швидко, якість хороша.
Микола Микола , Рівне 06.11.2020
Шукали вхідні та міжкімнатні двері. Довго не могли визначитись з виробником, все ж замовили на Радоніті. Співвідношення ціна - якість на рівні. Дякуємо за консультацію та швидке та якісне виконання замовлення.
Катя Катя , Рівне 06.11.2020
Купували рулонні штори, менеджер надав професійну консультаціюзамовлення виконали швидко та якісно.
Віктор Віктор , Бучач 27.10.2020
Замовляла підвіконник, приємні ціни, широкий асортимент, менеджера - майстри своєї справи! Асортимент товарів на Радоніті просто величезний за доступними цінами! Є доставка як по місту, так і на райони! Рекомендую!
Олена Олена , Тернопіль 27.10.2020
Замовляла москітні сітки та рулонні штори, все хорошої якості. Менеджер Мар'яна дуже привітна, допомогла у виборі шторок. Одна сітка була замала, та Мар'яна швидко вирішила цю проблемку і замінила її, за що дуже дякую. Буду замовляти ще.
Ігор Ігор , Зборів 24.10.2020
Брав додому відливи, зробили швидко та акуратно. Проконсультували по металу на дах. Буду замовляти.
Оля Оля , Бучач 24.10.2020
Замовляла шторки до будинку. Задоволена дуже. Менеджер Мар'яна дуже привітна. Розповіла, як правильно заміряти, як доглядати за ними. Чоловік встановив самостійно ( на ютубі є відео, як монтувати). Задоволена сама, тому і Вам рекомендую. До речі, антимоскітні сітки теж тут замовляла.
Орися Орися , Віктор 21.10.2020
Замовляла підвіконник, приємні ціни, широкий асортимент, менеджера - майстри своєї справи! Асортимент товарів на Радоніті просто величезний за доступними цінами! Є доставка як по місту, так і на райони! Рекомендую!
Петро Петро , Тернопіль 20.10.2020
Замовляв рулонні шторки день і ніч, вибір тканин дуже великий. Заміри і монтаж робив сам по інструкції. Шторки зробили швидко! Рекомендую.
Оксана Семенюк Оксана Семенюк , Кременець 13.10.2020
замовляла підвіконники, але вони пожовтіли. я подзвонила в фірму, там менеджер дуже швидко відреагувала і поміняли мені підвіконники. менеджер привітна і професійна. рекомендую цю фірму.
Наталія Наталія , Бучач 16.09.2020
Замовляла стелю Армстронг,все підрахували,порадили кращі варіанти,а ще як бонус безкоштовну доставку.Рекомендую.
Богдан Богдан , Тернопіль 27.07.2020
Відмінний асортимент і ввічливе обслуговування. Все сподобалося. Тут можна знайти все що потрібно. Мабуть, один з кращих магазинів в Тернополі по виборі підвіконня.
Андрій Андрій , Івано-Франківськ 25.06.2020
Замовляв м'які вікна щоб закрити альтанку. Зробили дуже швидко і якісно. Змонтували все добре, я задоволений. Ціна також адекватна порівняно з іншими фірмами. Рекомендую фірму Радоніт!
Volga Volga , Тернопіль 05.05.2020
У фірми “Радоніт” замовляли шторки “день-ніч”. Залишились дуже задоволенні роботою менеджера та швидкістю виконання роботи. Згодом зробили замовлення москіток- і також не пошкодували, що до них звернулись. Швидко, якісно та відповідально.
Мали нагоду поспілкуватись із директором- наша конструктивна розмова залишила лише позитивні емоції.
Рекомендуємо до співпраці!!!
Володимир Володимир , Тернопіль 30.04.2020
Замовляв москітні сітки в фірмі Радоніт.
Так як зараз карантин, то багато фірм не працюють.
Мені терміново потрібно було замовити сітки в будинок не білого кольору, а кольору горіх. Багато куди звертався, фірми або не працюють або немає такого кольору, який мені потрібен.
Побачив у Фейсбуці оголошення від Радоніту, що вони роблять сітки за два дні, зателефонував, сказав розміри, колір і оформив замовлення.
Замовлення виконали за 1 день! Я навіть не сподівався що так швидко зроблять.
Дуже дякую! Рекомендую фірму Радоніт.
Соломія Соломія , Тернопіль 09.03.2020
Рулонні шторки просто супер. Дуже задоволені.
Дякую за допомогу з вибором.
Роман Роман , Зборів 28.02.2020
Купував міжкімнатні двері.
У нову квартиру двері вибирали довго, переглянули безліч варіантів і зупинилася на дверях Родос. Якість і зовнішній вигляд просто вразили. Спочатку сумнівався чи брати, бо характеристики дуже хороші, а ціна навіть не космічна, тому переживав чи вони дійсно прийдуть такі, як їх описують. Двері отримав і дуже задоволений! Ціна для настільки якісних дверей просто супер. дякую вам!
Владислав Владислав , Тернопіль 18.02.2020
Замовив міжкімнатні двері в Радоніті - дуже задоволений! Вживу виглядають дуже круто. Менеджер про все розказав і допоміг з вибором. Професіонал!
Надія Надія , Шепетівка 15.01.2020
Вчора замовила мінвату через інтернет-магазин. Передзвонили через 15 хв. Замовлення оформили дуже швидко! Менеджер професійно проконсультувала і допомогла з вибором. Рекомендую!

Дякуємо! Ваш відгук надіслано.
Додати відгук
Дозволені формати: *.jpg; *.jpeg; *.png; *.gif.
Дозволені формати: *.jpg; *.jpeg; *.png; *.gif.
Captcha