• Відгуки (11)
Михайло Михайло , Скалат 07.02.2018
Нещодавно купляли тут матеріали для даху для нашого нового будинку. Знайшли все необхідне: металочерепицю і всі потрібні аксесуари, дахові плівки, водостік і утеплювач. Менеджер Михайло все детально порахував, порадив що краще обрати, та ще й зробив хорошу знижку. Ми дуже задоволені. Рекомендуємо.
Іван Іван , Тернопіль 22.01.2018
Замовляв на Радоніті не один раз, мене все влаштовує, купляв 6 років назад підвіконня - порекомендували кольорові Данке, досі стоять як новенькі, потім відливи,москітні сітки, сподобалось, що замовив і через півгодини забрав замовлення. Купляв вхідні двері на дачу, організували доставку, надали монтажників, все зробили професійно, акуратно, багато чого толкового нарадили, я задоволений. Перед новим роком купляли з дружиною рулонні штори, вибір шикарний, виставка вразила, консультант Світлана спрацювала на відмінно - допомогла, як завжди, зробити правильний вибір, квартира перетворилась, стало затишно і дуже стильно. Як постійному покупцю дали гарну знижку, приємно, дякую, тому і пишу.
Артем Кузь Артем Кузь , Тернопіль 20.12.2017
Підвіконня отримав, дуже дякую за оперативність! Вже навіть поставив, фото прикріпляю. Особлива подяка менеджеру за допомогу в виборі.
Марина Марина , Попельня (Житомир) 14.12.2017
Заказала подоконник Данке Беж, через НП, попросили предоплату на карту 50%, боялась скидывать, но рискнула, отправили в тот же день. Очень довольна!!!! Быстро и качественно сделали, а главное все как я хотела!!! Рекомендую!
Адміністратор:
Олег Олег , Коростишів 13.12.2017
Рекомендую!!! Зробили все швидко та якісно! А головне відповідали на дзвінки, допомогли визначити розміри та вибрати колір. Дуже приємний менеджер Ніна - ввічлива, мені дуже допомогла. Дякую.
Адміністратор:
Віталій Віталій , Житомир 12.12.2017
Хороша компанія, приємна співпраця, давно на ринку, можна довіряти.
Тарас Остапюк Тарас Остапюк , Вараш 01.12.2017 Komhaus
отримав свої підвіконня, все супер, доставка до місця, сказали що 2 рази в тиждень до нас їздять. Чекаю наповнення сайту, потрібні будуть внутрішні двері, буду знову замовляти. Дякую!
Ігор Ігор , Тернопіль 21.11.2017
Вже давно купую на цій фірмі підвіконня, відливи і піну. Дуже задоволений якістю товару і професіоналізмом менеджерів. Завжди все швидко доставляють. Раджу цю компанію!
Адміністратор:
Дякуємо Ігоре, ми стараємось, щоб Вам було комфортно!
Олена Олена , Рівне 09.11.2017
“Приємний колектив, дуже оперативно працюють, індивідуальний підхід до кожного клієнта. Менеджери завжди готові вислухати та запропонувати цікаві рішення. Завдяки РАДОНІТ моя квартира стала затишною та стильною".
Рекомендую !!!
Nataliia Nataliia , Тернопіль 08.11.2017
Купувала вхідні двері. Дуже задоволена відношенням менеджера Світлани до клієнтів. Я довго не могла зробити вибір, а вона терпляче мене вислуховувала і порадила те що треба. Рекомендую фірму Радоніт.
Адміністратор:
Завжди раді допомогти клієнту!
Дмитро Дмитро , Тернопіль 08.11.2017
Купував у вас москітні сітки. Виготовили швидко і якісно. Дякую, рекомендую.
Адміністратор:
Швидко і якісно, завдяки сучасному виробництву і сумлінним працівникам!

Дякуємо! Ваш відгук надіслано.
Додати відгук
Дозволені формати: *.jpg; *.jpeg; *.png; *.gif.
Дозволені формати: *.jpg; *.jpeg; *.png; *.gif.
Captcha